svētdiena, 2012. gada 1. aprīlis

Diezgan asprātīgi :-)

Uz neapdzīvotas salas Baltijas jūrā sasauc "Ventbunkera" akcionāru sapulci

Publicēta: 02:30 01.04.2012.
 
Ventspils, 1.apr., LETA. Turpinoties tā dēvētajam Ventspils tranzītbiznesa karam, šorīt uz kādas neapdzīvotas salas Baltijas jūrā notikusi kompānijas "Ventbunkers" akcionāru sapulce, aģentūrai LETA apstiprināja viens no leģitīmajiem "Ventbunkera" padomes priekšsēdētājiem - Šveices advokāts Rudolfs Meroni.

Akcionāru sapulcē, kā ierasts, netika ielaisti Meroni pretinieki - cits tik pat leģitīmais "Ventbunkera" padomes priekšsēdētājs un uzņēmuma līdzīpašnieks Olafs Berķis un viņa nometnes pārstāvji.

Lai gan sapulces norises vieta tika turēta lielā slepenībā, aģentūrai LETA kļuvis zināms, ka tā notikusi uz Igaunijai piederošās akmeņainās un kadiķiem noaugušās Korgelaida salas, kur 2000.gadā tika filmēts televīzijas realitātes šovs "Robinsoni".

Berķa nometnes pārstāvji kopā ar apsardzes firmas "TM Security" vīriem piecās airu laivās centās nokļūt līdz sapulces norises vietai, taču nesekmīgi, jo salu no visām pusēm apsargāja apsardzes firmas "Koblenz drošība" pārstāvji.

"Pēc vairākiem nesekmīgiem mēģinājumiem nonākt salā nolēmām sasaukt savu akcionāru sapulci jūrā. Šī ir vienīgā leģitīmā "Ventbunkera" sapulce. Visas pārējās, lai tās notiktu kaut vai uz neapdzīvotas salas, Marsa vai Mēness, ir nelikumīgas," akcentēja Berķis.

Kā informēja Meroni nometnes pārstāvji, šorīt uz Korgelaida salas notikušajā akcionāru sapulcē vienbalsīgi nolemts likvidēt akciju sabiedrību un piešķirt tai sabiedriskā labuma statusu.

"Turpmāk "Ventbunkers" būs labdarības organizācija un rūpēsies par Šveices trūkumcietējiem," paziņoja Meroni. Organizācijas vadītāja amatā vienbalsīgi ievēlēts Meroni.

Savukārt Berķa nometnes pārstāvji akcionāru sapulcē jūrā nolēma likvidēt akciju sabiedrību un dibināt politisko partiju "Ventbunkers".

"Esam apņēmības pilni veiksmīgi startēt 2013.gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās un ārkārtas Saeimas vēlēšanās, ja tādas notiks. Konkurēsim ar Einaru Repši," paziņoja Berķis.

Uzņēmumu reģistra (UR) valsts notāre Rita Ļebedeva, izmantojot īpaši pielāgotas datorprogrammas, konstatēja, ka abās sapulcēs ir pieņemti atšķirīgi lēmumi. Tādējādi esot secināms, ka UR rīcībā ir dokumenti, kas satur pretrunīgu informāciju. Notāre nolēma atlikt izmaiņu reģistrēšanu komercreģistrā, kā arī noteica termiņu trūkumu novēršanai līdz nākamā gada 1.aprīlim.

Aprill,  aprill .... :-)
Tas bija joks no www.leta.lv lapas

1 komentārs: