piektdiena, 2011. gada 21. oktobris

Man Kadafi ir žēl

Skatos uz šito visu, kā modernās pasaules uzvaru kārtējā karā, kas pateicoties mūsdienu tehnoloģijām ir iespējams pat ļoti lokāls. Reaktīvo šāviņu precizitāte ir daži metri. Ar pāris iznīcinātājiem pietiek, lai nobombardētu nelielu laukumu, kurā, pēc "war intelligence" ziņām atrodas ienaidnieks, vai tikai viņa suns.

Vai tā bija okupācija, par ko šodien tik ļoti mēs cepamies. Pat NATO atzina, ka ir okupējusi Lībiju, jo nesen tika rosināts atcelt Lībijas okupāciju. Ar ko NATO ir labāks par krieviem, vāciešiem, japāņiem, ķīniešiem, amerikāņiem. Okupācija taču nav laba lieta.

Nu, nošāva Kadafi, un tālāk ?

Būs vel viena zeme, kur varēs celt un būvēt. Franči droši vien saņems lielāko daļu kontraktu, jo viņi sāka uzlidojumus, tātad viņiem būs priekšroka gūt no tā labumu, jeb kontribūciju.

Ar ko Kadafi atškiras no jebkura cita valdnieka (prezidenta, premjera) ?

Tie tāpat dažreiz visadas blēņas dara un izšķērdē valsts naudu.

Bet vai no šī gadījuma pasaule kļūs labāka?

Nē, tā kļūs garlaicīgāka, jo Kadafi, lai ari nebija, varbūt enģelis, vismaz bija interesanta personība, seviški savu ārzemju vizīšu laikā - un no tā masu mēdiji barojās ar neskaitāmām ziņām, video un foto materiāliem.Tādi paši jau ir ari klintoni, buši, sarkozī, berluskõni.

Tad jau visi, kas nepakļaujas rietumu kārtībai, un kam ir vai nav nafta, un kam nav kodolieroči - jāšauj nost: Fidels (nu jau Rauls), Čavess, Mubaraks - lai neapstrīd tirgus ekonomikas priekšrocības.

2 komentāri:

  1. Tu uzdrīkstējies pateikt to, ko es pat domāt ne. Bravo.

    AtbildētDzēst
  2. Ah, vienkarshi uznaaca cemme, ka var priecaties par slepkavibaam. Ar Huseinu jau bija taapat - tiesa bija 1 menesis un pakāra, kā vēlāk izrādījās ne par ko.

    AtbildētDzēst